Previous month Previous day Next day Next month
See by year See by month See by week See Today Search Jump to month

Club Deluxe & Club Luxe

Vrijdag 12 september 2014

CLUB DELUXE (16+) met DIRTCAPS, BIGGI, Kenny Beeter, Deepcrash, Venny & Krulle.

We trappen de kermis af met een lekkere club avond. Tegenwoordig kunnen we niet meer om de mannen van Dirtcaps heen.

Met hits als Shotgun (samen met YellowClaw) en Weekend (samen met FeestDjRuud) en de nieuwste hit: Miljoenen (met Je Broer) weet je wat je kunt verwachten. Deze avond zal nog harder gaan als die van vorig jaar met de net genoemde FeestDjRuud. We zijn dan ook blij dat de heren van Dirtcaps naar onze omgetoverde club komen. Naast Dirtcaps hebben we ook de koning van de Eclectic, DJ Biggi. Je kon deze zomer niet om Biggi heen, hij stond zowat op elk festival dat je maar kunt verzinnen in Nederland. In 2010 heeft Biggi de kelder al op zijn kop gezet en in combinatie met Dirtcaps moet het ook in de grote zaal goed komen.

Naast deze 2 grootheden hebben we regionaal talent op het podium. Onze Kenny Beeter (resident dj van de John Doe) heeft al vaker bij ons gedraaid en het was altijd een groot feest. Als hij achter de draaitafel staat kan jij zeker niet stilstaan op de dansvloer.

Deepcrash, deze jongen uit Beringe is sinds dit jaar te beluisteren onder de naam Deepcrash. Met zijn heerlijke deephouse en techno sounds is het een heerlijke binnenkomer voor iedereen.

Om de avond helemaal te openen hebben we Venny & Krulle weten te strikken. Misschien wel de opkomende dj's van de regio. Ze zijn hard aan de weg aan het timmeren en wij geven ze graag de kans om hun kunsten in Baarlo te laten tonen.

kermis2014 vrijdag zaal

 

CLUB LUXE met 2 Many baco, Venny & Krulle en Averso.

Omdat wij vinden dat iedereen recht heeft op een feestje zullen wij niet alleen de grote zaal open hebben maar ook de kelder.

Tijdens Club Luxe is iedereen welkom en is de entree helemaal GRATIS.

Ook voor dit feestje hebben we 4 talentvolle dj's. 3 Staan ook in de grote zaal en 1 is een oude bekende voor ons.

Averso, de 'oude bekende' maar pas 18 jaar jong, heeft al een aantal malen gedraaid bij ons. Met zijn stevige house platen kan je even helemaal los gaan.

2 Many Baco, lees ook Kenny Beeter & Deepcrash. Deze 2 heren zullen na hun optreden in de grote zaal naar de kelder gaan om hier nog 1 keer te knallen, alleen dan 3x zo hard als in de grote zaal. Apart zijn ze al niet te stoppen laat staan als ze samen achter de draaitafels staan... Bereid je maar vast voor.

Dan nog een keer de 2 talenten Venny & Krulle. Uitleg hoef ik niet meer te geven, ik zal zeggen kom ze maar beluisteren. Je mist wat als je niet komt.

kermis2014 vrijdag

Back

Evenementen

15-12-18 : UITVERKOCHT: Hiërezitting (18+)
24-12-18 : #sjiwa18: X-MAS EVE
26-12-18 : Kerstvoetbal op de wei