Previous month Previous day Next day Next month
See by year See by month See by week See Today Search Jump to month

Southern Sense

Èèn van de langstlopende concepten van Sjiwa, voor de tweede keer onder de naam Southern Sense (voorheen Local house Heroes.) het concept is duidelijk, de beste dance gerichte DJ's uit het zuiden van het land! Lokaal super talent, de DJ's van de toekomst alleen zij komen op de line up te staan! We hebben weer een heel tof rijtje weten samen te stellen:

 

DEEPCRASH
Chris Timmermans solo project DEEPCRASH is pas een half jaar geleden gelanceerd maar gaat als een raket. Hij begon op een boot, ging de hele regio door en rammelt eind van dit jaar bij Palladio de plaatjes aan elkaar. Met een cross over tussen deephouse, hiphop, Moombahton trap en eigenlijk alles wat ie maar lekker vindt gaat hij de avond openen zoals niemand anders dat kan!

 

JACOB MORE
Maakt officieel zijn Sjiwa debuut deze avond en wie weet blijft het er niet bij! Zijn stijl is breed maar nog het beste te omschrijven als Moombahton. Do we need to say more? Do you want more? You want Jacob More!

 

RICO SI
Werd in 2012 al uitgeroepen tot beste DJ van Zuid-Nederland, en is sindsdien alleen nog maar beter geworden. Draait z'n beetje alles waar je maar op kan dansen. En stond vorige jaar nog op onze kermis tussen The BeatBrotherz & FeestDJRuud! Nu gaat ie knallen onder in de kelder.

 

TRUSIC
Deze held afkomstig uit Roermond komt de avond afsluiten! Hij draait alles zolang het maar dansbaar is van deephouse tot dikke EDM-knallers en zodra je doorhebt wat hij gaat doen verrast hij met een dikke hiphop plaat of Moombahton de perfecte afsluiter dus!

 

28-11
Southern Sense
Line up:
Trusic
Rico Si
Jacob More
DeepCrash

 

Entree: €3,-
Alle leeftijden welkom
Open: 20.30

 southern sense

Back