Previous month Previous day Next day Next month
See by year See by month See by week See Today Search Jump to month

Ondergronds

Ondergronds verlegt zijn grenzen!
Voor deze speciale editie verhuisd Ondergronds, op 9 januari 2015, naar het mooie dorpje Baarlo.
Hier ligt een mooi, gezellig en Ondergronds zaaltje bij JC Sjiwa die wij helemaal op zijn kop gaan zetten.
De beste deephouse, techhouse, minimal en techno zullen deze avond onvergetelijk maken!

Line-up:

▼Rubi K:▼
Na jaren als bezoeker van de beste clubavonden in zoal Berlijn en Ibiza, en het bezoeken van de beste feesten over de hele wereld brengt hij nu deze ervaringen naar de dansvloer. Al in het begin van de jaren 90 kwam hij met dance in aanraking en werd direct verliefd hierop. Vanaf toen ging hij veel naar elektronische muziek luisteren en begon al snel het mixen hiervan onder de knie te krijgen. Maar van al die elektronische muziekstromingen is er vooral 1 waar echt zijn hart ligt en dat is Techno. Hij heeft reeds al op verschillende clubavonden en festivals gestaan en past zijn set aan op zijn draaitijd en andere factoren. Maar wel altijd met het streven om de mensen een muzikale ervaring te geven met zijn set. Mocht hij op het einde staan, dan kan je zeker een wat stevigere, energieke techno verwachten zodat iedereen nog even lekker zijn laatste energie eruit kan dansen.
Voor zijn dj-sets check: https://soundcloud.com/ruben-kok


▼Snaar P:▼
Snaar P is gestart in 2010 als dj en heeft nu al een vaste aanhang echte fans. Zijn constante hoge kwaliteit in combinatie met zijn creativiteit zorgen er voor dat zijn sets nooit vervelen. Opzwepende geluiden, een veelzijdig repertoire en een groovy, funky sound laten geen enkele technoliefhebber stil staan.
Het begon ooit met een diepe interesse voor muziek en het organiseren van evenementen (HoeGaarDan 2005 - 2010, regio Weert) en groeide uit tot het ontdekken van zijn eigen draai-skills. Voorzien van een dj-boot in zijn huiskamer en in het bezit van enkel een laptop, mixtafel en een groep die-hard fans (vriendengroep), is de setting voor vele thuisfeestjes ontstaan.
Hij draait al lang niet meer alleen in zijn eigen woonkamer. Steeds vaker wordt hij geboekt om de voetjes van de vloer te draaien. Festivals zijn inmiddels aan het rijtje toegevoegd. Nog regelmatig is hij de bezoeker, maar steeds vaker nu ook de artiest.
Voor zijn dj-sets check: https://soundcloud.com/SnaarP


▼TrashCan:▼
Al geruime tijd een bekende naam onder de Ondergrondse dance-liefhebbers van Weert. Draait al jaren mee in de lokale top en is constant op zoek naar meeslepende en vernieuwende sounds.
Met een voorliefde voor zware kicks, vlijmscherpe highs en diepe synths vult deze dj zijn mix met deephouse en maakt hier en daar wat stiekeme slippertjes met tech-house en techno. Het is deze dj zijn missie om een vibe te creëren die je de rest van de avond lekker Ondergronds zal laten gaan.
Voor zijn dj-sets check: https://soundcloud.com/trashcan-1


▼Benjamin Deep:▼
Benjamin Deep's roots liggen in de hardstyle en hardcore scene. Dit is terug te horen in zijn sets, welke vol energie zitten.
De muzikale reis begon op jongere leeftijd toen hij twee platenspelers en een mengpaneel had aangeschaft en wekelijks langs de lokale platenboer ging voor nieuwe hardstyle en hardcore platen. Helaas nam de interesse in deze muziekstijlen na een aantal jaar alweer flink af. Gelukkig werd hij door zijn jongere broertje eind 2011 geïntroduceerd in de techno scene van Dordrecht. Vanaf dit moment ging er een nieuwe wereld voor hem open, een plek waar zijn muzikaliteit de vrije loop heeft.
Zijn verscheidenheid is zijn kracht, het combineren van verschillende stijlen.
Hij is altijd in de weer met nieuwe sounds en samples. Eenmaal bezig is hij niet meer weg te slaan van zijn grote liefde. Perfectionistisch als hij is moet het tot in de puntjes kloppen. Luister en geniet!
Voor zijn dj-sets check: https://soundcloud.com/benjamindeep

ondergronds

Back

Evenementen

No events
TOP