Previous month Previous day Next day Next month
See by year See by month See by week See Today Search Jump to month

CLUB DELUXE

Yes! Club Deluxe is back! Op vrijdag 12 juni vind er wederom een editie plaats van een deluxe avondje clubbin.
De laatste editie was tijdens de kermis in Baarlo met onder andere Dirtcaps achter de DJ booth.

Ook deze editie pakken we flink uit zoals je van ons gewend bent! We veranderen onze kelder in een toffe club.

Line up:

JUELZZ
De rising superstar DJ komt naar Baarlo! Hij zal de komende jaren geregeld opduiken in het nachtleven, maar jullie krijgen als eerste de kans. De afgelopen jaren stond hij al op meer dan 300! feesten. Zo was hij de afgelopen jaren onder andere te zien op 7th Sunday Festival, Hockey Loverz Festival, OMG! Festival, FestyLand, Paaspop, Rebirth Festival, LEF! Festival en ga zo maar door. Maar ook clubs als Beachclub Vroeger, The Matrixx, El Sombrero, ‘t Klokgebouw, Silverdome, The Level, Metro, Lunenburg en De Effenaar zijn voor hem geen onbekend terrein. Slechts een kleine greep uit zijn vele boekingen in eigen land. Sinds een paar jaar is hij namelijk ook geregeld in het buitenland te vinden. Zo is hij al naar Mallorca (Spanje), Marmaris (Turkije), Kopenhagen (Denemarken) en Kos (Griekenland) gevlogen en draait hij regelmatig bij onze zuiderburen op evenementen als Daydream Festival, Last World Festival en Weekend Magnifiek. En nu dus bij Sjiwa in Baarlo.

LUUK HOLD
Een van onze vaste residents en niet zonder reden. Als iemand weet wat ons publiek nodig heeft is hij het wel! Als lid van The BeatBrotherz, de helft van Danny Dwaas & Luie Luuk en als resident DJ van Palladio heeft deze man aan ervaring absoluut geen gebrek!

MC RICKY ROSS
Hoe kun je een vet feest nog vetter maken? Simpel zorg dat je de man Ricky Ross in huis haalt voor die next level shit. Nog meer handjes, sitdowns en jumpin around als deze baas de microfoon in de handen heeft!

Vrijdag 12 juni 2015
CLUB DELUXE
JUELZZ
LUUK HOLD
MC RICKY ROSS

Open: 20.30 - 02.00
Alle leeftijden welkom
Entree: €3,-
www.sjiwa.nl

Hoogstraat 1A Baarlo

MELD JE AAN OP FACEBOOK

8e69d0747b12323077e4f72ebf36e2f5.jpg

Back

Evenementen

No events
TOP