Previous month Previous day Next day Next month
See by year See by month See by week See Today Search Jump to month

KERMIS VRIJDAG: CLUB TASTIC

CLUBTASTIC! IS TERUG!


De heerlijke clubavond van Sjiwa zal het startschot geven voor de KERMIS BAARLO 2015. En hoe! We hebben maar liefst 4 supertoffe DJ's (mooiboys) voor je geregeld die alle muziekstijlen door elkaar gaan gooien voor het ultieme dansvloer gevoel! We dopen deze editie van Clubtastic dan ook om in:
ECLECTIC CARNIVAL
- House - Moombahton - R&B - Club - Edm - Trap - Twerk -Freestyle - 
Echt alle stijlen vliegen je om de oren.

KILLER DJ LINE UP:

DANSADO & DE FEESTNEGER
Dansado & De Feestneger hebben al menig festival op zijn kop gezet. Akram (De Feestneger) is zo gek als een deur. Door de juiste muziek voor het juiste publiek maakt Joey (Dansado) het duo helemaal compleet! De muziekstijl die ze draaien is een mix van Moombahton, House en R&B, maar ze zijn niets vies van een potje Freestyle. Ze hebben samen al opgetreden op festivals als Paaspop, 7th Sunday, LEF en Hockeyloverz. En reken maar, iedereen ging hard! De slogan van dit unieke duo: 'Een dag niet gedanst is een dag niet geleefd'!

WESLO,
Met opvallende optredens op o.a. het eclectische podium van LatinVillage Festival en het Defqon.1 Festival is Weslo uitgegroeid tot een fenomeen in zijn categorie. Tel daarbij op zijn residenties (GirlsLoveDJs, Vunzige Deuntjes en TikTak) en concludeer dat Weslo exact de juiste knopjes indrukt, zowel op de draaitafels als bij het publiek. Met een uitgekiende eclectische melange mixt hij Hip-Hop, R&B, Moombahton, Reggaeton, Trap, House, B’More en nieuwere stijlen zoals Jersey Club naadloos aan elkaar.

BAGNET
is ook geen onbekende naam meer in de regio. Geboren en getogen in Horst en al een paar mooie festivals zoals Paaspop en Solar op zijn naam staan. Hij stond eerder ook al op Kings Night Rave bij Dok 6, brak de tent af bij Chrisjes Kinderfeestje en staat te springen om Sjiwa helemaal te slopen.

 

DEEPCRASH
Chris Timmermans soloproject DeepCrash is pas kort gelanceerd maar gaat als een raket.

Hij begon op een boot en is vervolgens de hele regio doorgegaan. Clubs, festivals, feesttenten en studenten feestjes werden al gesloopt achtergelaten. En hij gaat steeds verder en verder het land in. Met een hippe cross over tussen deephouse, hiphop, moombahton, trap en eigenlijk alles wat hij maar lekker vindt is DeepCrash de ideale DJ-act om je avond te openen af te sluiten of compleet af te breken.

 

INFO:
CLUBTASTIC! Eclectic Carnival
Vrijdag 11 September 2015
20.30 - 02.00
Line up: Dansado & De feestneger, Weslo, Bagnet, Deepcrash
Entree: €5,- (Alleen deurverkoop, geen voorverkoop kom dus optijd!)
Minimale leeftijd: 16+

 

[ Clubtastic! In de Kelder ] zal dezelfde avond plaatsvinden voor alle leeftijden, eigen ingang eigen feest! Entree slechts €2,- en DJ JOHN zal alleen de beste clubhits van nu draaien!

kermis vrijdag15

Back