Previous month Previous day Next day Next month
See by year See by month See by week See Today Search Jump to month

BOTS!

Sjiwa Baarlo & Invent Events Present: BOTS!

 

Sjiwa Baarlo en Invent Events slaan wederom hun handen ineen doormiddel van een concept in Sjiwa Baarlo te houden. Ditmaal is succesverhaal BOTS! Dat een bezoekje komt brengen.


BOTS! 3 acts 3 stylez staat voor diversiteit in muziekstijlen en zorgt dus dat een groot publiek aan z’n trekken komt. De genres variëren elke editie. Zo kan het zijn dat de muziekstijlen totaal met elkaar “botsen” maar ook dat er een mooie lijn in zit. En laat het nou net zijn dat daar deze editie voor is gekozen. CLUB, HOUSE, HARDSTYLE zijn de 3 genres die ten gehore zullen worden gebracht en ook in deze volgorde. Uiteraard hebben we gezorgd voor een hele sterke dikke line up.

Club zal verzorgd worden door niemand minder dan BARTO deze jongen uit oorspronkelijk Heythuisen maakt grote stappen richting het grote werk, zo stond hij vorig jaar nog in uitverkocht Madness, stond hij aantal jaar terug nog op Pulse, en maakte afgelopen november een reis naar Denemarken voor een aantal optredens. Tijdens BOTS! zal Barto je voorzien van de lekkerste clubmuziek van nu. Voor het Housegedeelte van de avond hebben we een uniek en exclusief duo bij elkaar gezet voor een eenmalige back2back set. Ze doken de afgelopen tijd al geregeld samen in de studio en gaan deze avond hun eerste single primeren, we hebben het over El Royale ft Averso. Na al dit geweld verdiend de avond een knetter harde en dikke afsluiter doormiddel van hardstyle. Dj duo Emphasis weet als geen ander hoe je de overstap maakt van een mooi begin naar het hardere werk en deze jongens staan te pompelen om de avond knallend af te sluiten. Uiteraard zullen de jongens van NL Productions er weer een dikke licht-geluidshow neerzetten.

IMG-20140112-WA0001

Vrijdag 31 Januari 2014 BOTS!
Line up:
Club: Barto
House: El Royale ft. Averso
Hardstyle: Emphasis
Entree: €3,-
Minimale leeftijd: 16+, binnenkomst alleen mogelijk met legitimatiebewijs, alcoholbandje alleen te verkrijgen vanaf 18+ met geldig origineel legitimatiebewijs.

 

Back