Previous month Previous day Next day Next month
See by year See by month See by week See Today Search Jump to month

RED CUP FISSA

Het populaire feestje: RED CUP FISSA is back!
We gooien red cups achter de bar en nodigen de beste DJ's uit voor een crazy feestje in onze kelder! En voor slechts €2,- kun je helemaal los komen gaan:

JACOB MORE
Onze eigen wonderboy komt weer achter de draaitafels staan. Tegenwoordig woont hij in Amsterdam, maar hij pakt graag even de trein naar Baarlo City om iedereen weer vrouwvriendelijk aan het dansen te krijgen. Do we need to say more? Its Jacob More!
JAKS 'N HYDE
Resident DJ van Cafe Enzo in Roermond en trotse bezitter van feestjes zoals Avondkriebels en Lekker Losjes. De man draait eclectic zoals geen ander, altijd in rap tempo en bewapend met hits én classics. #teamjägerstrike

STYN
De vrolijke man heeft eigenlijk geen intro nodig! Inmiddels een beroemdheid in de regio! Met een strakke vlotte dansbare mix en hier en daar wat opzwepende woorden kan Styn wat maar weinig mensen kunnen; een feestje bouwen voor iedereen!

Aan de line up gaat het vrijdag 4 november zeker niet liggen! Je denkt natuurlijk wat moet dat wel niet gaan kosten? Nou, noem ons knettergek maar voor slechts €2 eurie kun je helemaal los komen gaan. Waarom? Omdat we van #sjiwafeestjes houden.

ALLE LEEFTIJDEN WELKOM
Alcohol? Alleen als je 18+ bent en een legitimatiebewijs bij je hebt ontvang je een alcoholbandje. Bij doorgeven van alcohol aan minderjarige loop je het risico op verwijdering.

IMG 4557 red cups

Back

Evenementen

No events
TOP