Previous month Previous day Next day Next month
See by year See by month See by week See Today Search Jump to month

BEER BOOGIE BAER

Ze hebben het zelf al een beetje verklapt maar:

BEER BOOGIE BAER zal Live optreden op zaterdag 20 mei 2017 (op de plek waar het ooit allemaal echt begon) In De Kelder van Sjiwa te Baarlo!

Al meer dan 30 jaar maken deze veelal Neerse bluesrockers deel uit van de Limburgse muziekscene.
Beer Boogie Baer is in de jaren 90 uitgegroeid tot dé houseband van Sjiwa getuigen de vele optredens in De Kelder alsook tijdens het roemruchte Paasrock Festival. Een vast gegeven destijds waren de sloten bier die weggewerkt werden in combinatie met forse humor. Een van de hoogtepunten was de CD opname voor het album Southern Comfort, een samenwerkingsverband tussen diverse Noord-Limburgse jongerencentra.
Na een tijdje sabbatical te zijn gegaan staan de `krasse knarren’ van Beer Boogie Baer weer regelmatig op de planken voor een immer nog enthousiast publiek dat zich gewillig mee laat voeren op de dan weer swingende en dan weer rauwe blues rock van dit zevental. Veelal covers van bijna alle blues grootheden alsook een paar stevige eigen ballads van de hand van zanger, spreekbuis en biertank John Stoffels. In 2015 heeft de Limburgse bluesharp virtuoos Lung Juhn (John Nijssen) zich aangesloten bij deze illustere band, hetgeen de sound nog meer cachet geeft. Op slag en sologitaar nog altijd de onnavolgbare Sjeng Geraets, op bas de man met het onnavolgbare voetenwerk, Fred van Pol. Het slagwerk wordt dit optreden verzorgt door Mark Gielen uit Egchel omdat onze vaste kracht Erik den Heyer verplichtingen elders heeft. Ook Mark is geen onbekende in het Noord-Limburgse bluescircuit en zal de vellen van zijn trommels tot het uiterste tergen. Eveneens opslag en sologitaar, zoals altijd nog op een onnavolgbare wijze, de raggende Leo Peeters. Dan de man die hele kuddes olifanten de stuipen op het lijf jaagt, onze onvolprezen trompettist Piërre Knapen.
Zeven, door het leven getekende 40-ers en 50-ers die elke locatie waar ze spelen op zijn grondvesten doet schudden.

Locatie: De kelder, Sjiwa Baarlo
Aanvang: 20:30

Wegens de verbouwing van cafe Centraal hebben wij ons podium beschikbaar gesteld voor het spectaculaire optreden van Beer Boogie Baer.

Beer boogie baer

Back

Evenementen

15-12-18 : UITVERKOCHT: Hiërezitting (18+)
24-12-18 : #sjiwa18: X-MAS EVE
26-12-18 : Kerstvoetbal op de wei